Webinarer

Webinar om hybrid undervisning

Med krydsede fingre håber vi, at uddannelserne snart må åbne igen. Men det vil sandsynligvis indebære, at det igen bliver nødvendigt at undervise klasser, hvor flere elever deltager hjemmefra i såkaldt ”hybrid undervisning”.

Derfor afholder vi et webinar den 23. februar 2021 kl. 14.40-15.30, hvor vi kigger nærmere på dels omfanget af hybrid undervisning i efteråret 2020 og dels de væsentlige erfaringer, det gav. Underviserne Pia Møller Jensen og Ane Teichert (begge Egaa Gymnasium) og uddannelsesdirektør Hans Henning Nielsen (Aarhus Business College) fortæller om erfaringer med formen og med at lyn-organisere erfaringsopsamling og -deling, for at så mange som muligt kunne komme godt igennem efteråret.

I forbindelse med webinaret udgiver eVidenCenter en praksisnær guide i hybrid undervisning, der gratis kan hentes på vores hjemmeside www.evidencenter.dk, hvor det detaljerede program også kan ses.

Tilmeld dig webinaret her.


Webinar-række om variation, vejledning og nærvær.

I foråret 2020 gennemførte eVidenCenter i samarbejde med Tænketanken DEA en to store surveys, der tog temperaturen på fjernundervisningen under corona-nedlukningen af ungdomsuddannelserne. Analyserne viste, at hårdt arbejde og opfindsomhed hjalp mange lærere og elever igennem med et udmærket resultat. I tre webinarer i efteråret 2020 præsenterer vi, hvad der gjorde forskellen, der hvor det gik rigtig godt. Erfarne undervisere bidrager med deres egne erfaringer, og alle webinarets deltagere bliver inviteret til at bidrage med egne refleksioner og spørgsmål.